Міжнародний День Захисту Дітей 2018

1 червня у Світі щорічно святкують Міжнародний день захисту дітей

     На честь Всесвітнього святкування 2-3 червня в м.Ірпінь також проходили масові гуляння. Всесвітня федерація традиційної стрільби з лука в Україні (WTAF Ukraine) не пропустила цей захід і підтримали його своєю участю, бо відомо, що Діти є наше Майбутнє!

Стрільба з лука стала для діток несподіваним і приємним сюрпризом. Абсолютно всі хотіли постріляти з дорослого лука і відчути себе справжнім Робін Гудом, Воїном Світла або ким Ви ще побажаєте бути. Локація мала шалений успіх, як серед дітей так і їх батьків. Створювалася черга, ми навіть просто не встигали присісти і відпочити 🙂 Море позитивних і яскравих емоцій, посмішок та щирої радості спостерігалося на обличчях малюків! Це було приємне і дивовижне проведення часу, ще один прекрасний привід подарувати дітлахам можливість спробувати себе в новому, цікавому та корисному занятті, подарувати відчуття радості та гордості від  маленьких перемог! 🙂

     На завершення заходу всiх очікував приємний сюрприз: фестиваль фарб! Це було фантастично! Коментарi будуть зайвими, просто подивіться фото!

  

WTAF за Дітей! За здорове і корисне проведення часу!

Залишити відповідь