CROSS ARCHERY 2018

Знову ми зібралися разом на рідному вже нам місці, на знайомих нам трасах, з близькими нам людьми , в дружньому і дбайливому оточенні організаторів WTAF Ukraine. І як знову було помічено, в черговий раз природа підтримала нас своєю чудовою погодою, не зважаючи на прогнозовані грози та зливи, в підтвердження ми скупалися в річці по завершенню першого дня насиченої програми 🙂

Всім вже напевно відомо, що WTAF Ukraine це федерація дуже активних, позитивних і життєрадісних новаторів, які просто не можуть жити без втілення в життя оригінальних ідей і сюрпризів для однодумців і шанувальників лучного виду спорту. Саме тому в цьому році всіх учасників “Cross Archery” очікував сюрприз! Крім проходження запланованих традиційних трас на перший день змагань, на другий день всіх чекала командна програма “Влучний Бій”, яка заснована на лучній грі “Archery Tag”, для якої  WTAF Ukraine привіз спеціальне спорядження із-за кордону. Пару слів про “Archery Tag” – це лучна гра на подобі пейнтболу, але замість традиційних пістолетів з фарбою використовуються луки та стріли зі спеціальними м’якими та безпечними наконечниками. З гордістю хочу зазначити, що для України це Сенсація!  Більшість людей навіть не уявляє про існування такого напрямку в лучному Світі. Це перший досвід для нашої прекрасної країни та гордість для  WTAF Ukraine.

“Влучний Бій” це новий, безпечний та цікавий напрямок стрільби з лука, де кожен зміг перевірити себе на наявність таких якостей як спритність, швидкість, влучність, командна взаємодія і багато інших якостей притаманних справжнім бійцям! Виявилося, що це не просто лучна гра, та ще й море позитивних емоцій, цікавих сюжетів і несподіваних розвитків подій !  WTAF Ukraine заявила, що планує активний розвиток “Archery Tag” в Україні.

Підведемо підсумок: змагання проходили в сприятливій атмосфері, в чудовому настрої, в прекрасному місці і під дбайливим наглядом організаторів. Кожен учасник зміг поборотися за першість у відповідній кваліфікаційній групі як самостійна одиниця, так і в командному заліку, оцінити свої можливість, спробувати себе в новому напрямку стрільби, смачно і ситно поїсти, скупатися в річці, душевно провести час за спілкуванням біля вечірнього вогнища під ласкавим заходом сонця!

Протокол результатів учасників “CROSS ARCHERY 2018” можна подивитися перейшовши за посиланням

https://drive.google.com/open?id=1yuRVXi-WmsTy7mEHYwsUeGYYuw79v_2wdyhqlllNC1c

І звичайно ж фотозвіт, до перегляду обов’язковий! Нехай він знову нагадає всім про весело проведені вихідні дні в дружній і турботливій команді WTAF Ukraine!

Кожна зустріч з WTAF особлива і незабутня! 🙂

 P.S. Від щирого серця хочеться висловити величезну подяку організаторам WTAF Ukraine за несподівані рішення, нові і насичені програми, за можливість особистісного зростання, за розвиток нових напрямків лучного виду спорту і звичайно за шалено смачну польову кухню! : -Р Також хочеться висловити величезну подяку всім учасникам змагань, так як без Вашої участі нічого б цього не сталося! 🙂


Приєднуйтесь !!!

WTAF готує в цьому році ще безліч сюрпризів і приємних емоцій !!!

Залишити відповідь