Прес-реліз “Влучна Традиція 2018”

18-19 серпня 2018 року в Національному музеї народної архітектури та побуту України (Музей у Пирогові) відбудеться великий міжнародний лучний фестиваль “Влучна Традиція 2018, організований українським представництвом WTAF в Україні. На ньому будуть представлені дисципліни турецької, корейської, англійської та американської традиційної стрільби, а також класична стендова стрільба та динамічна стрільба в літаючі та рухомі мішені.
На турнір запрошуються лучники (з луками без обвісів і прицільних пристосувань), а також усі бажаючі повболівати за учасників змагання.

Це вже 3-ій щорічний фестиваль, організований WTAF Ukraine, який стає все більш популярним не тільки серед українських стрільців, а й на міжнародному рівні. У цьому році братимуть участь лучники з багатьох країн світу, зокрема: Сполучених Штатів Америки, Південної Кореї, Китаю, Тайваню, Турції, Греції, Кіпру, Республіки Білорусь, Польщі, Литви, Молдови, Узбекістану.

«Турнір такого масштабу, організований WTAF Ukraine, проводиться щорічно. Унікальною особливістю цього заходу є можливість випробувати себе в усіх видах традиційної стрільби на одному турнірі, аналогів такого змагання поки що немає у світі. Перлиною фестивалю цього року буде семінар, присвячений лучним традиціям різних країн світу, та майстер-клас від запрошених чемпіонів світу», – президент Федерації Юрій Трофимов.

«Українське представництво WTAF існує з 2013 року, офіційний статус отримало в 2015 році в Сеулі. Усього до World Traditional Archery Federation входять 54 країни-члени Федерації. На турніри Федерації зазвичай запрошуються учасники всіх представників Федерації, при цьому сторона, що запрошує, оплачує проїзд і проживання для декількох представників з кожної країни. Робиться це за державні кошти. Так, українське представництво запрошували на турніри в Китаї, Кореї, Туреччині. Ми сподіваємося, що незабаром і Україна зможе запрошувати учасників з інших країн за державні кошти, щоб підтримати розвиток та відродження нашої традиційної спадщини», – з повагою WTAF Ukraine.

Деталі на сайті Федерації https://wtaf.org.ua

Залишити відповідь