International Father’s Day 2018

22 вересня 2018 р. в м Ірпінь відбулося відносно молоде свято “Всесвітній День Батька”. Його відзначають у багатьох країнах світу, але в Україні він офіційно визнаний з 2009р. Отже, кожну третю неділю вересня ми святкуємо “Всесвітній День Батька”!

Всесвітня Федерація Традиційної Стрільби з лука в Україні (WTAF Ukraine) підтримує цінність сім’ї як осередок здорового суспільства і майбутнє нашої прекрасної, перспективної країни. І хто як не Батько є главою цього важливого ​​і цінного осередку! На підтримку цієї ідеї ми взяли активну участь в цьому заході.

Локація стрільби з лука стала частиною загального квесту для сімей – учасників. Ідея полягала в тому, що кожній родині необхідно було влучити в мішень, щоб забрати заповітний пазл. Зібравши з пазлів повну картинку, сім’я претендувала на участь в розіграші головних призів від організаторів свята.

Як виявилося пізніше, визначити в родині хто буде здійснювати такий відповідальний вчинок було зовсім непросто, тому що стріляти з лука хотіли всі))) Звичайно, хто як не Батько, першими поступалися місцем своїй улюбленій малечі, щоб саме вони спробували себе у такій незвичайній і цікавій справі. І все ж таки це був “День Батька”, тому  WTAF Ukraine вирішили не обмежуватися загальними правилами організаторів і надали можливість постріляти з лука абсолютно кожному члену сім’ї.

Всі учасники були в захваті від проходження лучної локації. Для сімей це було не тільки наближення до бажаних призів, та перемога  над власними переконаннями і страхами.

Зі своєї сторони, ми були в захваті від спостерігання за радісними сім’ями, і були щасливі відчути свою причетність до формування нової важливої ​​традиції в нашому улюбленому місті Ірпінь.

WTAF Ukraine – за сімейні цінності та  традиції. За наших сильних і мужніх Батьків!

Залишити відповідь