Only 1 – Archery Duels 10.07.2016

Трошки із запізненням))) Але все ж таки хочеться сказати про проведений турнір “Дуелі”. Як і прогнозувалося, що невиправдано забутий, самий емоційний турнір принесе масу незабутніх вражень і досвіду !!! Дякую за участь всім стрільцям, будемо чекати Вас на наступному турнірі!

Only 1 – формат динамічного і адреналінового змагання з традиційної стрільби з лука. Поєднує в собі стрілянину як індивідуальну, так і командну на час, швидкість і тактику.

9-10 липня 2016, м.Ірпінь, відбудеться турнір з традиційної стрільби з лука в форматі «ONLY ONE. Дуелі ».

Запрошуються всі бажаючі випробувати себе.

========= Перший день ========= Особиста першість
Всі учасники діляться на групи і змагаються в них один з одним. За перемогу над суперником стрілок отримує 2 бали, за нічию-1, за поразку-0 балів. З групи виходять два самих кращих результату. Між тими,хто вийшли з груп учасниками буде проводитися фінал в темний час доби з нічних дисциплін.

Дисципліни в особистій першості.

1.Пятнашки. Від кордону на видаленні від меншого числа до більшого стоять 5 мішеней. Учасники 5 стрілами намагаються набити якомога більше кількість балів. Стрілянина ведеться на випередження після сигналу.

2.Челноки.

Є 2 лінії, одна лінія-старт, друга – лінія стрільби .Учасники на лінії старту залишають 4 з 5 стріл і по команді з луком і стрілою біжать до лінії стрільби. Проводять постріл і біжать за наступною стрілою на старт, хто першим зіб’є 2 з 3 мішеней і прибіжить до лінії старту, той і переміг.

3.Хрестики-нулики.

Мішень ділиться на 9 квадратів. Стріляючи по черзі той хто першим «закреслить» лінію – переміг, дається 5 стріл.

4.Піраміда.

Мішень у вигляді трикутника. З 5 стріл, чия стріла буде вище, той і переміг

========= Другий день ========= Командний турнір

В команду входять 3 учасники. Формування команд відбувається за бажанням стрільців. Команда набрала максимальну кількість балів оголошується переможцем.

Командні дисципліни.

Перші три дисципліни як кваліфікація для набору балів. Після проходження їх будуть відібрані 4 кращі команди для фінальних дуелей. У команді повинно бути 3 стрілка.

1.Откривашка.

Мішень розділена на три зони (5,3,1 балу). Але перед тим як відкрити залікову зону треба потрапити в падаючу мішень (Попадання в падаючу відкривачку – 5 балів). Кожен з членів команди повинен випустити по 3 стріли.

2.В сліпу.

Мішень розділена на три зони (5,3,1 балу). Члени команди можуть направляти порадами стрілка з закритими очима. Кожен з членів команди повинен випустити по 3 стріли з закритими очима.

Якщо в зоні буде стирчати по одній стрілі від кожного учасника то сума балів набитих в цій зоні буде помножена: 5ти бальна зона Х3, 3х бальна Х2

3.Піраміда.

Мішень у вигляді трикутника. Три зони (5,3,1 балу) Кожен член команди повинен випустити по 3 стріли. Якщо в зоні буде стирчати по одній стрілі від кожного учасника то сума балів набитих в цій зоні буде помножена: 5ти бальна зона Х3, 3х бальна Х2

командний Фінал

4 команди вийшли у фінал стріляють по падаючим мішенях. Є шість мішеней, кожна мішень відповідає лучники з протилежної команди. 3 мішені для однієї команди і три для іншої. Завдання збити всі мішені команди супротивника. Стрілянина починається одночасно і закінчується, коли всі мішені однією з команд будуть вибиті, або закінчаться стріли у всіх учасників. При ураженні мішені, вибуває той лучник, кому ця мета відповідала
Стріляти можна в будь-якому порядку, використовуючи тактичні прийоми (кожному по одній мішені, або втрьох по одній). Кількість стріл у всіх однакове 5шт, час не обмежений. Якщо стріли закінчилися у всіх, то перемагає команда, в якій залишилося більше активних стрільців. За кожну перемогу 2 бали, за нічию 1 бал, поразка 0 балів. За загальною сумою очок визначаються переможці.

Залишити відповідь