Звіт про турнір Wild Field 2017

Минулого тижня завершився перший турнір з традиційної стрільбі «Wild Field», організатором якого є команда WTAF Ukraine. Загальні враження, як учасника – я побувала на класному турнірі, отримала масу досвіду, нових знайомств, приємного спілкування і просто дуже-дуже смачної їжі!

BLsqhm8v42c

Перший день турніру пройшов під знаком несподіваного навантаження і втоми. Але велика кількість самих різних і цікавих мішеней позбавила змоги все кинути і завалитися в наметі відпочивати) Зовсім не хотілося втрачати шанс спробувати себе в стрільбі з незручних положень вгору, вниз, по яру і через озеро) Дякую Вадиму за проявлену фантазію в розміщенні мішеней ( навіть майже всі стріли вдалося знайти))

dH86h-wKujg

Перший день був досить довгим, але коли все скінчилось, учасників чекала воістину зцілювальна порція їжі. Після такої кухні втому як рукою зняло і сили повернулися самі собою, за що сердечне спасибі чудо-кухарям – Миколі, Тетяні і Олені. Другий день обіцяв бути не менш цікавим. І він не підвів) Трохи змінивши тактику проходження дистанції і переформувавши групи, учасники пішли відстрілювати другий етап турніру та водночас прочісувати ліс в пошуках вчорашніх стріл. На цей раз все пройшло швидше і вже до обіду всі були на базі і готові до поглинання їжі знову)

Field1

Тепер про результати. Особисто я стріляла як першокласниця, тому претендувати ні на що мені не довелося. Але були люди-молодці, які не просто потрапляли в мішені, а й робили це краще за інших. За що їм нагорода і шана!)
Клас Традиція (жінки)
1-Євстигнєєва Інна
2-Антонова Євгенія
3-Железняк Ольга
Клас інстинктив (чоловіки)
1-Василенко Іван
2-Власенко Євген
3-Лесюк Олексій
Клас Лонг (чоловіки)
1-Келеберденко Вадим
2-Євстигнєєв Денис
3-Ардельскій Вадим
Клас Традиція (чоловіки)
1-Прокопчук Євген
2-Соболь Віктор
3-Пруденко Олександр.
Ну що ж, ще раз вітаю переможців і рахую дні до наступного турніру від
WTAF Ukraine. Раптом там мені більше пощастить? =)

https://www.facebook.com/events/1386005548129742

https://www.facebook.com/groups/586523784849010