WILD FIELD 2017

Wild Field це турнір в форматі філд-арчері, котрий є однією із польових дисциплін, адаптованих під стандарт WTAF Ukraine. В цьому виді змагань Вам будуть гарантовані самі несподівані цілі, невідомі дистанції, незвичні та нестандартні умови для стрільби. Весь маршрут буде прокладено по пересічній мальовничій місцевості, що максимально наблизить Вас до реальних умов полювання та дасть змогу перевірити свої навички на мішенях за стандартами WTAF Ukraine.

field

Основні положення:

Учасники змагань після регістрації будуть поділені на групи від 4-7 чоловік. В кожній групі буде призначено керівника групи, писаря та контролера. Керівник групи буде відповідальний за правільне проходження маршрута групою, та оголошення залікових балів, котрі писарь повинен буде внести до залікових карток, а контролер затвердити їх достовірність.

Регламент турніру:

Змагання відбуваються на протязі двох днів та поділяється на 3 кола проходження.

1 День Змагань

1 Коло – 24 рубіжа, стрільба ведеться 3ма стрілами від 3ьох різних маркерів(кілків). Стрільба починається з першого маркеру і продовжується до першого влучення, тільки після влучення учасник має право перейти до наступного маркеру.

Вартість влучення:

з першого маркеру(кілка) -1,2,3 бали.

з другого маркеру(кілка) -2,3,4 бали.

з третього маркеру(кілка) -3,4,5 бали.

2 Коло (Нічні стрільби) – 10 рубіжів, мішені будуть підсвічені люмінесцентними елементами. Учасник робить по одному пострілу від маркера(кілка).

Вартість влучення:

з единого маркеру(кілка) -3,4,5 бали

2 День Змагань

3 Коло  – 24 рубіжа, стрільба ведеться 3ма стрілами від 3ьох різних маркерів(кілків). Учасник може вибрати будь-який маркер(кілок).

Вартість влучення:

з першого маркеру(кілка) -1,2,3 бали.

з другого маркеру(кілка) -2,3,4 бали.

з третього маркеру(кілка) -3,4,5 бали.

Після завершення проходження маршруту 2го дня за сумарним результатом 3х кіл буде  обрано переможців в трьох категоріях:

– традиція

– сучасний довгий лук

– хантер

Допуски:

Клас Традиція- луки з натуральних або сучаних матеріалів які мають форму та вигляд історичних аналогів, але не обов`язково повторюють їх в точності. Дерев`яні стріли зі спортивним накінечником, допускаються пластикові хвостовики.

Клас Сучасний Довгий Лук- руків`я лука без обмежень, допускається виріз під поличку для стріли не більш ніж 1/2 товщини луку. При натягнутому луці тятива не повинна торкатися тіла лука, зокрема як в місцях кріплення(в зарубках). Довжина луку не повинна буте коротше ніж 150см для жінок та 160 для чоловіків в натягнутому вигляді. Дерев`яні стріли зі спортивним накінечником, допускаються пластикові хвостовики.

Клас Інстинктив (Хантер)- Всі луки котрі не потрапили в попередні дві категорії або луки з використанням стріл виготовлених із сучасних матеріалів (карбон, алюміній, тощо). До всіх категорій відноситься правило: Жодних маркеровок на внутрішній частині верхнього плеча!!! Не допускаються вселякі різновиди малюнків та надписів, у разі їх наявності учасник має право заклеїти їх тимчасовою стрічкою до закінчення змагань.

Наші сторінки:
https://www.facebook.com/events/1386005548129742/
https://vk.com/wild_field_archery

Залишити відповідь